chriskokkeel

performer. entertainer. creator

Het Kunstenaarsbal 26 januari 2019

Wegens groot succes op vrijdag 21 december 2018 in de kunstenaarssociëteit Arti op het Rokin te Amsterdam, gaat Chris op zaterdag 26 januari 2019 nogmaals zijn zelfgemaakte choreografieën op muziek van Ryuichi Sakamoto en Philip Glass performen. 

Chris zal performen in het programma van Het Kunstenaarsbal in “Het Sieraad” te Amsterdam, een uniek multidisciplinair evenement vol beeldende kunst, fotografie, performance, theater, audiovisuele kunst en muziek. Dit jaar is extra bijzonder, omdat Het Kunstenaarsbal haar vijfjarig bestaan viert. De aanvang van het bal is om 18:00 uur (u kunt gebruikmaken van het diner), om 18:30 uur wordt de eerste gang geserveerd en tussen de eerste- en tweede gang kunt u de performances van Chris bewonderen. Dit alles zal in de grote zaal plaatsvinden, waar tevens het diner geserveerd wordt. 

De performances van Chris worden aangeboden en mede mogelijk gemaakt door Het Komrijk.

Het belooft een geweldige avond te worden!

Adres:
Het Sieraad
Postjesweg 1
1057 DT Amsterdam, Nederland

Tickets zijn te bestellen via onderstaande link:
3 Gangen Bal Diner 18:00 – 21:00, is de juiste ticket-vorm om Chris te zien
https://tibbaa.com/order/hgqx6qx3n8?lang=nl 

arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 mail_outline instagram2 menu play2 whatsapp22 quotes-left checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark home